Colofon

photography

Bert Schaeffer
In mijn fotografische werk combineer ik interesse en creativiteit met respect en waardering voor schoonheid. Door verder te kijken dan de eerste indruk en dieper te gaan dan de oppervlakte probeer ik met beelden artistieke en stijlvolle verhalen te schetsen.

Mijn doel is fantastische voorstellingen te presenteren, die prikkelen en nieuwsgierig maken. Bij elk van mijn vrouwelijke modellen streef ik er naar met licht en belijning het beste naar boven te brengen. Wil ik klasse, waardigheid en schoonheid benadrukken. Intimiteit is voelbaar, maar tegelijkertijd blijven de modellen ongenaakbaar.

glamour beauty fashion projectsphotography

Mariette Aernoudts
Vaak fotografeer ik intuïtief, meestal mensen en bij voorkeur met beschikbaar licht.

Soms wil ik een ‘verhaal’ maken, dat iedereen er zelf bij kan verzinnen. Regelmatig ook wil ik mooie dingen vastleggen, gewoon om ze naderhand nog eens te kunnen bekijken.

De gelaagdheid die ik toepas, gebruik ik vooral om mijn beelden te versterken. Zonder toevoegingen zijn ze vaak nog niet af, en heb ik het gevoel dat er iets ontbreekt. Het kan soms wel dagen duren, voordat zomaar alle stukjes ineens op hun plaats vallen.

artphotography - portraits - storytellingdesign

Remco Mulckhuyse
Een colofon is eigenlijk een van het belangrijkste element in een ontwerp.

Een uitgebreide colofon verteld zoveel over de inhoud en onderzoek wat gepleegd is. Vaak wordt deze onderschat en daarom weinig aandacht aan besteed.

Inspiratie is eigenlijk een van de belangrijkste invloeden die mij geinspireerd hebben tot de vorming van de ontwerpen die ik hedendaags maak. Remco Mulckhuyse